Byggprojektledare

Salt & Mortel erbjuder totalentreprenad, vi bygger och inreder efter kunders önskemål. Med uppdrag främst inom restaurang, kök, hotell men också inom offentliga miljöer såsom t. ex. flygplatser och centralstationer. Kontoret ligger på mysiga Västra gatan i Kungälv. Vi är ett gott gäng, där skratt är mer regel än undantag och där hjälpsamhet är en självklarhet.

Vi söker en engagerad och erfaren byggprojektledare med dokumenterad erfarenhet av en motsvarande befattning som gärna kan börja omgående.

Vem är du?

För att trivas i rollen som byggprojektledare ser vi att du är självgående och har god vana av att driva flera byggprojekt samtidigt. Du har goda ledaregenskaper, har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du är en lyhörd och ödmjuk lagspelare som är bra på att kommunicera. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

Du har kunskap och erfarenhet av budgetarbete, tidplaner, ÄTA-hantering och att leda UE. Du skall kunna upprätta projektdokument så som arbetsmiljöplaner, tidplan, kontrollplan och även egenkontroller. Du är också duktig på att samordna och förvalta dina resurser för att uppnå tidsplaner, ekonomiska mål och kvalitetsmål. Du ska praktiskt kunna initiera, planera, driva och avsluta ett byggprojekt. Utöver detta ansvarar du för att projekten genomförs enligt gällande lagar, förordningar och krav.

För att trivas i rollen som byggprojektledare behöver du ha;

• God ekonomisk medvetenhet.

Dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt drivit byggprojekt

Administrativ kunskap för att dagligen vara med i framtagandet av offerter, sätta tidsplaner och samordna.

Du arbetar problemlösande och ser hur små detaljer tillsammans skapar en fungerande helhet.

Som byggprojektledare har du ett kreativt, koordinerande och omväxlande arbete där du som nyckelperson har överblick över en hel byggprocess. Arbetet är varierande, stimulerande och socialt och du använder såväl dina teoretiska som praktiska färdigheter.

För att passa in i vårt gäng ser vi gärna att du är strukturerad, ansvarstagande, positiv och lösningsfokuserad. B-körkort och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav och ytterligare utbildningar och kurser inom bygg och projektledning är meriterande.

Om anställningen

Lön
Individuell lönesättning

Anställningsvillkor
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
Tillsvidareanställning

Arbetsgivaren
https://saltmortel.se/

Kontakt
Natalie Wikström
Mail jobb@saltmortel.se

Ansökan
Skickas till jobb@saltmortel.se
Vi förlänger ansökan till senast 28 mars